Ντράγκιτς – Ξανασμίγει με Ντόντσιτς για να θυμηθούν τα παλιά (vid)

Ντράγκιτς – Ξανασμίγει με Ντόντσιτς για να θυμηθούν τα παλιά (vid)

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα φύγει από τους Ράπτορς για τους Μάβερικς, σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα, έχοντας συμπαίκτη τον Λούκα για πρώτη φορά μετά το 2017 και το έπος της Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ.

Καθόλου δεν άρεσε στον Γκόραν Ντράγκιτς η ανταλλαγή του στους Ράπτορς, (μαζί με τον Πρέσιους Ατσίουα ώστε να έρθει στο Μαϊάμι ο Κάιλ Λάουρι, εκφράζοντας τη δυσφορία του από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με το «Bleacher Report» αναμένεται να αλλάξει περιβάλλον ξανά, βρίσκοντας έναν παλιό του γνώριμο και καλό του φίλο. Όπως αναφέρει το αμερικανικό Μέσο, αναμένεται να γίνει κάτοικος της Πολιτείας του Τέξας υπογράφοντας στους Μάβερικς, έχοντας την ευκαιρία να μοιραστεί ξανά το παρκέ με τον Λούκα Ντόντσιτς για πρώτη φορά μετά το 2017. Τότε οι δυο τους ήταν τα αστέρια μιας πλήρους Σλοβενίας η οποία με τρομερό μπάσκετ, έφτασε πανάξια στην κορυφή της Ευρώπης.

Σίγουρα ο Ντράγκιτς θα έχει πλέον ένα παραπάνω κίνητρο να παίξει, απολαμβάνοντας και την παρουσία του Λούκα, ενώ και ο ηγέτης των Μαβς θα ωφεληθεί πολύ από τη συνύπαρξη στο παρκέ με έναν παίκτη που γνωρίζει το παιχνίδι του καλύτερα από όλους.

Θυμηθείτε τα κατορθώματά τους με τη Σλοβενία, στο δρόμο για το χρυσό του 2017:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ