Τρεις ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του Μπεν Σίμονς

Τρεις ομάδες διεκδικούν την υπογραφή του Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους 76ερς και ήδη τρεις ομάδες βρίσκονται στο κόλπο της διεκδίκησής του.

Ο Μπεν Σίμονς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του, καθώς έκανε το αίτημά του στους Φιλαδέλφεια 76ερς να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή σε άλλον οργανισμό του ΝΒΑ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε πάρει την κάτω βόλτα, ειδικά μετά την αποτυχία του οργανισμού να φτάσει μακριά στα playoffs του πρωταθλήματος, καθώς η πορεία του ανακόπηκε στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Ατλάντα Χοκς.

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν γύρω από το μέλλον του Αυστραλού, ωστόσο φρόντισε ο ίδιος να διαλευκάνει την κατάσταση, ζητώντας ανταλλαγή από τους Σίξερς. Το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι ζοφερό και ήδη τρεις ομάδες έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Μεγαλύτερο προβάδισμα φαίνεται να έχουν αυτή τη στιγμή, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τον ΝτιΆντζελο Ράσελ και άλλα καλά prospect για να πείσουν την Φιλαδέλφεια να πει το «ναι».

Ωστόσο, δυνατά στο κόλπο είναι και οι Ράπτορς, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στον Πασκάλ Σιακάμ, με τον Καμερουνέζο να είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του οργανισμού από τον Καναδά.

Στην πιο μειονεκτική θέση βρίσκονται οι Καβαλίερς, οι οποίοι πρόσφατα έκαναν δικό τους τον Μάρκανεν και για να αποκτήσουν τον Σίμονς θα πρέπει να θυσιάσουν πολλά από τα νεαρά αστέρια τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ