«Ο Τζόρνταν είναι ο GOAT όλων των σπορ» (vid)

«Ο Τζόρνταν είναι ο GOAT όλων των σπορ» (vid)

Ο Στίβεν Έι Σμιθ συνέκρινε τον Μάικλ Τζόρνταν με τον Τομ Μπρέιντι και ξεκαθάρισε ότι ο «Air» ήταν και παραμένει ο GOAT σε όλα τα σπορ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου ESPN, Στίβεν Έι Σμιθ έβαλε σε διαδικασία σύγκρισης τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Τομ Μπρέιντι όσον αφορά τον κορυφαίο όλων των Εποχών και έχρισε νικητή τον MJ.

Ο Σμιθ τόνισε ότι και οι δυο έχουν καταφέρει τα πάντα στην καριέρα τους, όμως ο πρώην παίκτης των Μπουλς είναι αυτός που θα θεωρείται πάντα ο κορυφαίος σε όλα τα σπορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την τελευταία φορά που τσέκαρα, έπαιξε σε 10 Superbowls και έχασε τα 3. Αυτός είναι ο σπουδαίος Τομ Μπρέιντι, ξεκάθαρα ο GOAT των quarterbacks. Όταν όμως μιλάμε για τον GOAT όλων των σπορ, θα ήθελα να σας θυμίσω τον Μάικλ Τζόρνταν, τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Το Νο.1 στο Όρος Ράσμορ. Έξι φορές πρωταθλητής, έξι φορές MVP των ΝΒΑ Finals. Δεν έχασε ποτέ σειρά τελικών. Δεν έπαιξε ποτέ σε Game 7. Όταν βάζεις στην κουβέντα τον Μπρέιντι, πρέπει να θυμάσαι πως έχει χάσει τρεις τελικούς. Έχει χάσει δυο φορές από τους Τζάιαντς και μια από τους Φιλαντέλφια Ιγκλς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ