Οι Λέικερς έχουν 3 από τους 4 κορυφαίους dunkers όλων των εποχών (pic)

Οι Λέικερς έχουν 3 από τους 4 κορυφαίους dunkers όλων των εποχών (pic)

Οι φετινοί Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να είναι μία απολαυστική ομάδα αφού διαθέτουν 3 από τους 4 παίκτες με τα περισσότερα καρφώματα στην ιστορία

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν φέτος σε ουκ ολίγες τρανταχτές κινήσεις προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους αλλά και την προσπάθειά τους για να επανέλθουν στην κορυφή του NBA.

Ταυτόχρονα, οι «Λιμνάνθρωποι» αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί στον τομέα του θεάματος και αυτό γιατί έχουν στο ενεργό ρόστερ τους 3 από τους 4 παίκτες με τα περισσότερα καρφώματα από τη σεζόν 1996-97, όταν δηλαδή η καταμέτρηση των καρφωμάτων έγινε επίσημο στατιστικό στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, το Λος Άντζελες διαθέτει τον Ντουάιτ Χάουαρντ ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με 2.910 καρφώματα, αλλά και τον Ντιάντρε Τζόρνταν της τρίτης θέσης και των 2.237 καρφωμάτων.

Φυσικά στη λίστα υπάρχει και ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος συμπληρώνει την τετράδα με 1.948 «τσεκουριές».

Αξιοσημείωτο δε, πως στη δεύτερη θέση υπάρχει ένας θρύλος του παρελθόντος και πρώην «Λέικερ», ο Σακίλ Ο’ Νιλ με 2.626 καρφώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ