Βάγκνερ – «Με πόνεσε πολύ ο Γιάννης, αλλά δεν έχουμε κόντρα»

Βάγκνερ – «Με πόνεσε πολύ ο Γιάννης, αλλά δεν έχουμε κόντρα»

Ο Μόριτς Βάγκνερ ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει κακία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κουτουλιά που του είχε δώσει το 2020.

Το 2020 σε ένα από τα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου στη «φούσκα» του Ορλάντο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δώσει κουτουλιά στον Μόριτς Βάγκνερ.

Ο Γερμανός φόργουορντ μίλησε για εκείνη τη φάση και ξεκαθάρισε πως παρότι πόνεσε πολύ, δε κράτησε κακία στον «Greak Freak».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Απλά ήρθε και μου έδωσε κουτουλιά. Είχε αρχίσει από νωρίς και νομίζω ο Γιάννης ήταν εκνευρισμένος. Πριν από τη φάση αυτή είχε γίνει ένα box out και τον είχα χτυπήσει λίγο, όχι εκούσια, με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα. Προφανώς όταν ο MVP πέφτει ο κόσμος αναφωνεί ‘ω, σκ@@α!’, αλλά εγώ απλώς έκανα ένα box out και αναρωτιόμουν ‘γιατί έπεσε τόσο εύκολα;’.

Στη συνέχεια ο κόουτς Μπουντενχόλζερ σχεδίασε ένα play, αλλά ο Γιάννης ζήτησε την μπάλα και είχε ένα βλέμμα ότι ήθελε να με σκοτώσει. Ήρθε πάνω μου, εγώ έπεσα και ο διαιτητής σφύριξε φάουλ σε μένα. Ήξερα ότι ο Γιάννης ήταν νευριασμένος και δεν ήθελα να κάνω κάτι πρώτος. Έφυγα από το σημείο, αλλά σε ένα τάιμ άουτ συναντηθήκαμε καθ’ οδόν για τους πάγκους. Είδα ότι πήγαινε κάτι να μου πει, αλλά δεν περίμενα να μου δώσει κουτουλιά. Αυτό πόνεσε πολύ. Έλεγα ‘τι διάολο έγινε τώρα;’.

Ήταν μια περίεργη κατάσταση. Μετά από αυτό λένε πως έχω κόντρα με τον Γιάννη. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Γουστάρω να τον βλέπω, χάρηκα για εκείνον που πήρε το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσουν αυτά τα σενάρια. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι μετά από αυτό που έγινε ο κόσμος δεν θα με συμπαθεί πια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ