Τζόρνταν – «Μόνο τέσσερις σούπερ σταρ θα μπορούσαν να παίξουν στη δική μου εποχή»

Τζόρνταν – «Μόνο τέσσερις σούπερ σταρ θα μπορούσαν να παίξουν στη δική μου εποχή»

Ο Μάικλ Τζόρνταν μίλησε για τους παίκτες του σήμερα που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στη δική του εποχή και τόνισε πως μόνο τέσσερις είναι αυτοί που θα τα κατάφερναν.

Τους τέσσερις NBAers που αγωνίστηκαν μετά από εκείνον και θεωρεί πως θα ήταν εξαιρετικοί ακόμη και αν έπαιζαν στη δική του εποχή, επέλεξε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο πρώην θρύλος των Σικάγο Μπουλς μίλησε για την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος στο ΝΒΑ και την συνέκρινε με το σήμερα λέγοντας πως μόνο τέσσερις παίκτες θα μπορούσαν να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι παίκτες που ο «Air» πιστεύει ότι θα μπορούσαν να παίξουν στην εποχή του είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Τιμ Ντάνκαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τους τρεις εξ αυτών έχει προλάβει να τους αντιμετωπίσει, εκτός από τον ΛεΜπρόν, ο οποίος έγινε ντραφτ τη σεζόν που ο Τζόρνταν αποσύρθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρνταν:

«Νομίζω πως στην εποχή που αγωνιζόμουν εγώ, μόνο τέσσερις παίκτες θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα», ανέφερε ο -κατά πολλούς- κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο NBA. «Αυτοί είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Ντιρκ Νοβίτσκι», υποστήριξε ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς και νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ