Κούκοτς: «Ευχαριστώ τους Τζόρνταν, Πίπεν που με… κλώτσησαν στον κ@λο» (vids)

Κούκοτς: «Ευχαριστώ τους Τζόρνταν, Πίπεν που με… κλώτσησαν στον κ@λο» (vids)

Ο Τόνι Κούκοτς αποτελεί και επίσημα μέλος του Hall of Fame και εξέφρασε με τρόπο μοναδικό την ευγνωμοσύνη του στους άλλοτε συμπαίκτες του Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν

Ο Τόνι Κούκοτς υπήρξε σπουδαία μονάδα των Σικάγο Μπουλς κατά τη δεκαετία του ΄90 και κατά τη διάρκεια του δεύτερου three-peat των «Ταύρων».

Πλέον, αποτελεί και επίσημα μέλος του Naismith Hall of Fame του NBA με τον Κροάτη να ευχαριστεί μεταξύ άλλων στην ομιλία του, τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν.

Οι δύο σταρ των Μπουλς υπήρξαν συμπαίκτες του Κούκοτς αλλά και αντίπαλοί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 όταν η Dream Team είχε αντιμετωπίσει την Κροατία.

Ο 52χρονος, πλέον, θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ είχε βρεθεί αντιμέτωπος δύο φορές κόντρα στους μετέπειτα συμπαίκτες του στη διάρκεια εκείνης της Ολυμπιάδας, εκφράζοντας με μοναδικό τρόπο το γεγονός πως του έδωσαν κίνητρο μετά το διάσημο αγωνιστικό… bullying που είχε δεχτεί σε αυτά τα παιχνίδια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Σκότι Πίπεν που με… κλώτσησαν στον κ@λο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών στην Βαρκελώνη και μου έδωσαν το κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να αποτελέσω ένα σημαντικό κομμάτι των Σικάγο Μπουλς», ήταν τα λόγια του Κούκοτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ