Επανένωση του Big-4 των Μαϊάμι Χιτ στην τελετή του Hall of Fame (vids)

Επανένωση του Big-4 των Μαϊάμι Χιτ στην τελετή του Hall of Fame (vids)

Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Ρέι Άλεν έδωσαν το «παρών» στην τελετή εισόδου του Κρις Μπος στο Hall of Fame και φωτογραφήθηκαν ξυπνώντας μνήμες 2013

Ο Κρις Μπος αποτελεί με κάθε επισημότητα μέλος του Naismith Basketball Hall of Fame του NBA, κερδίζοντας τη μεγαλύτερη αναγνώριση που μπορεί να λάβει ένας καλαθοσφαιριστής και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή τα φιλαράκια του από το Μαϊάμι.

Το «παρών» έδωσαν οι άλλοτε συμπαίκτες του στους Χιτ, Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Ρέι Άλεν με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του σπουδαίου πρώην φόργουορντ-σέντερ, μαζί με τον εμβληματικό ηγέτη της ομάδας, Πατ Ράιλι.

Οι τέσσερίς τους έβγαλαν στη συνέχεια ομαδική φωτογραφία ξυπνώντας μνήμες από την υπερομάδα που είχε δημιουργηθεί στη Φλόριντα, στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Ο λόγος φυσικά για τη superteam των Χιτ που έφτασε σε τέσσερις συνεχόμενους τελικούς (2011, 2012, 2013, 2014) του NBA, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα (2012, 2013) με τον Ρέι Άλεν να ενσωματώνεται μεν το καλοκαίρι του 2012 στην ομάδα, αλλά να μένει στην ιστορία του franchise ως ο ήρωας του 2013, όταν στο τέλος του Game 6 έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με τρίποντο έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ του Κρις Μπος στο άστοχο σουτ του Λεμπρόν.

Με εκείνο το σουτ, ο Άλεν στέρησε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς το πρωτάθλημα (οι Τεξανοί ήταν μπροστά με 3-2 νίκες) και εν τέλει έγινε το 3-3, για να φτάσει στην ολοκλήρωση της ανατροπής και να κερδίσει τον τίτλο το Μαϊάμι με 4-3 νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ