Πολύ κοντά σε συμφωνία Ντάλας Μάβερικς και Ντιλικίνα

Πολύ κοντά σε συμφωνία Ντάλας Μάβερικς και Ντιλικίνα

Όπως όλα δείχνουν οι Μάβερικς αναμένεται να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Φρανκ Ντιλικίνα με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία

Οι Ντάλας Μάβερικς είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στον Φρανκ Ντιλικίνα και να του δώσουν μια ευκαιρία να καθιερωθεί στο NBA.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Τεξανοί, όντας σε αναζήτηση για γκαρντ, φαίνεται να βρίσκονται μια ανάσα από τον μέχρι πρότινος παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο 23χρονος Γάλλος πλέι-μέικερ επιλέχθηκε από την ομάδα της Νέας Υόρκης στο Νο. 8 του NBA Draft 2017. Έκτοτε έδωσε κάποια διαπιστευτήρια όμως ακόμα δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί με διάρκεια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και η ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς επιθυμεί να του δώσει αυτή την ευκαιρία.

Να σημειωθεί πως κάποια στιγμή σκέφτηκε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη (μετά τη διετία 2015-17 στο Στρασβούργο), με την Βίρτους Μπολόνια, μάλιστα, να βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του.

Σε 211 παιχνίδια καριέρας στο NBA, ο Ντιλικίνα μετράει μέσους όρους 5.5 πόντων, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά 19.5 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ