Τζαμπάρ – «Ενθουσιασμένος με την προοπτική κατάρριψης του ρεκόρ πόντων μου από τον ΛεΜπρόν»

Τζαμπάρ – «Ενθουσιασμένος με την προοπτική κατάρριψης του ρεκόρ πόντων μου από τον ΛεΜπρόν»

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το πώς νιώθει για το ενδεχόμενο να «σπάσει» το ρεκόρ πόντων του ο ΛεΜπρόν, δηλώνοντας ενθουσιασμένος στην ιδέα.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είναι ο απόλυτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA εδώ και 32 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, με 38.787 πόντους. Ο θρυλικός σέντρ των Μπακς και των Λέικερς βλέπει τον Λεμπρόν Τζέιμς να κυνηγά το ρεκόρ του και να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το «σπάσει» απέχοντας 3.021 πόντους από την κορυφή. Ο «Βασιλιάς» τώρα έχει 35.367 και βρίσκεται τρίτος στη σχετική λίστα, με τον «ταχυδρόμο, Καρλ Μαλόουν να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 36.928.

Ο εφευρέτης του «skyhook» είναι κάτι παραπάνω από συμφυλιωμένος με την ιδέα ότι το ρεκόρ του «κινδυνεύει» περιμένοντας με χαρά τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, όπως είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Είμαι ενθουσιασμένος στην προοπτική να συμβεί αυτό και να το δω να γίνεται» δήλωσε αρχικά ο Αμντούλ-Τζαμπάρ, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Δεν βλέπω τα ρεκόρ ως προσωπικά επιτεύγματα, αλλά περισσότερο ως ανθρώπινα επιτεύγματα. Αν ένας άνθρωπος καταφέρει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε ελπίδες να τα καταφέρουμε. Είναι μία πηγή ελπίδας και έμπνευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ