Μπαρτσελόνα – Τέλος ο Μπολμάρο, πηγαίνει στο ΝΒΑ

Μπαρτσελόνα – Τέλος ο Μπολμάρο, πηγαίνει στο ΝΒΑ

Ο Λεάντρο Μπολμάρο αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

O Λεάντρο Μπόλμαρο πλήρωσε τη ρήτρα αποχώρησής του στην Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (εκτιμάται σε περίπου 900.000 ευρώ), με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με τον καταλανικό σύλλογο, για να μπορεί να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο 21χρονος Μπολμάρο θα υπογράψει για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς , οι οποίοι διεκδίκησαν τα δικαιώματά του στο ντραφτ του 2020 αφού οι Νιου Γιορκ Νικς τον επέλεξαν 23ο για τέσσερις σεζόν, σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς δημοσιογράφους στο Twitter.

Ο Μπολμάρο παίκτης ήρθε στη Μπάρτσα το 2018 από την ομάδα της Αργεντινής Bahía Basket για να παίξει αρχικά στη δεύτερη ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη τη σεζόν 2019-2020 υπό τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, παίζοντας 15 παιχνίδια μεταξύ της ACB και της Euroliga.

Ήταν την περασμένη σεζόν με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όταν ο Αργεντινός γκαρντ «εξερράγη» παίζοντας 75 παιχνίδια, με εξαιρετικές εμφανίσεις όπως εναντίον της Ανδόρα για το ισπανικό πρωτάθλημα, με την οποία σημείωσε ρεκόρ πόντων με 26.

Σε δήλωσή της, η Μπάρτσα ευχήθηκε στον παίκτη «καλή τύχη» στη νέα του αθλητική «περιπέτεια», στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ