Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο (pics)

Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο (pics)

Tην ελληνική υπηκοότητα έλαβαν σε τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου οι Βερόνικα και Άλεξ Αντετοκούνμπο, παρουσία Γιάννη και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έλληνες πολίτες είναι και επίσημα πλέον η μητέρα και ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη.

Την ελληνική υπηκοότητα έλαβαν σήμερα, 16/09, σε τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου παρόντες ήταν ο Greek Freak και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχουν συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας Γιάννη, Θανάση και Κώστα και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν την σπουδαία οικογένεια μεταναστών η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην αναγγελία πολιτογράφησής τους.

«Πολιτογραφούμε τιμητικώς ως Έλληνες πολίτες τους αλλοδαπούς ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΝΚΕΜ του ΙΩΣΗΦ, γεννηθείσα στις 7-4-1965 στη Νιγηρία (ΟΥΜΠΟΥΛΟΥ ΟΥΚΟΥ) και ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΜΕΚΑ του ΤΣΑΡΛΣ γεννηθέντα στις 27-8-2001 στην Ελλάδα (Αθήνα)»!

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ