Ο Ίρβινγκ άνοιξε κόντρα με δημοσιογράφο αποκαλώντας τον «μαριονέτα» (pics)

Ο Ίρβινγκ άνοιξε κόντρα με δημοσιογράφο αποκαλώντας τον «μαριονέτα» (pics)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άνοιξε για τα καλά διαμάχη με δημοσιογράφο αποκαλώντας τον «μαριονέτα» εξαιτίας των φημών που κυκλοφορούν περί ενδεχόμενης απόσυρσής του

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει πολύ καιρό τώρα μία κόντρα με τα μίντια λόγω αρκετών συμπεριφορών του ή λεγόμενών του αλλά ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος που θα πάρει θέση για ό,τι διαφωνεί, πόσο μάλλον όταν κάτι αφορά τον ίδιο.

Εδώ και μερικές μέρες, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως αν ο Ίρβινγκ γίνει ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς, πιθανότατα θα σταματήσει το μπάσκετ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 29χρονο σταρ και μάλιστα απάντησε μέσω Twitter στον Νικ Ράιτ, τον δημοσιογράφο που έκανε αυτή την αποκάλυψη, αποκαλώντας τον «μαριονέτα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός με καταγωγή από την Αυστραλία, γκαρντ απάντησε στο Tweet του Ράιτ με ένα gif που παρουσιάζει μία μαριονέτα και γράφοντας «μία μαριονέτα».

Ο δημοσιογράφος δεν έμεινε άπραγος και αυτός με τη σειρά του άνοιξε διάλογο με τον αθλητή του NBA γράφοντάς του χαρακτηριστικά: «Κάιρι, αν λες ότι δεν είπες πως θα αποσυρθείς αν φύγεις με ανταλλαγή, τότε έχεις beef με τους εκπροσώπους σου, όχι με εμένα. Ξέρουμε και οι δύο ότι αυτό έχουν πει στον κόσμο».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Ίρβινγκ να απαντά ξανά λιτά και περιεκτικά, χρησιμοποιώντας ένα ακόμη gif και λέγοντας πως «Η μαριονέτα δεν ξέρει ότι είναι μαριονέτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ