Τόμας – Προπονήσεις με τους Γουόριορς για μία ακόμα ευκαιρία (pic, vid)

Τόμας – Προπονήσεις με τους Γουόριορς για μία ακόμα ευκαιρία (pic, vid)

Ο Αϊζάια Τόμας συμφώνησε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκειμένου να βρει μία ακόμα ευκαιρία να επιστρέψει στο NBA

Ο Αϊζάια Τόμας ψάχνει εδώ και πολύ καιρό μία ευκαιρία για να αποδείξει πως ανήκει ακόμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 32χρονος πλέι-μέικερ υπήρξε σούπερ σταρ με τους Μπόστον Σέλτικς μέχρι το 2017 όμως έκτοτε αντιμετώπισε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν.

Τα τελευταία χρόνια πέρασε από Καβαλίερς, Λέικερς, Νάγκετς, Γουίζαρντς και Πέλικανς χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακόμα κι έτσι, προσπαθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να δείξει ότι μπορεί να ξαναγίνει ο παίκτης που ήταν. Έχει συμμετάσχει μέχρι και στα κλιμάκια της Εθνικής των ΗΠΑ για τα προκριματικά των Παναμερικανικών αγώνων ενώ τον τελευταίο καιρό αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικά τουρνουά επίδειξης.

Μάλιστα, σε έναν τέτοιο αγώνα σημείωσε 81 πόντους δείχνοντας πως παραμένει ένας επαγγελματίας αθλητής που αξίζει να πάρει μια ευκαιρία. Μετά από εκείνη την εμφάνιση, ο ίδιος ξέσπασε σε λυγμούς, βγάζοντας το παράπονό του και λέγοντας πως δεν τον πιστεύει κανείς.

Παρόλα αυτά, μία ομάδα αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του και αυτή είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα με την ελπίδα να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ ενόψει της σεζόν 2021-22.

Να σημειωθεί πως ο ύψους 1.75μ. περιφερειακός είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο ίδιος τελικά διέψευσε πως θα ερχόταν στην Ευρώπη.

Πλέον, έχει στα χέρια του μία ευκαιρία που του δόθηκε από το franchise του Σαν Φρανσίσκο και καλείται να δείξει πως στην ηλικία των 32 και έπειτα από τέσσερα «άκαρπα» χρόνια, μπορεί να ξαναγίνει ένας παίκτης με σταθερή θέση στο NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ