Κλίπερς – Η μεγαλύτερη συμφωνία ονοματοδοσίας γηπέδου στο NBA (pic)

Κλίπερς – Η μεγαλύτερη συμφωνία ονοματοδοσίας γηπέδου στο NBA (pic)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς βρήκαν «χρυσή» χορηγική συμφωνία για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου, με εταιρεία λογισμικού.

Οι Λος Αντζελες Κλίπερς, εξασφάλισαν μία συμφωνία- ρεκόρ διάρκειας 23 ετών με την εταιρεία λογισμικού Intuit για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου της ομάδας μπάσκετ, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για τη σεζόν 2024/25.

Το γήπεδο των 18.000 θέσεων θα είναι επίσημα γνωστό ως Intuit Dome. Σύμφωνα με φήμες, η συμφωνία θα έχει συνολική αξία 500 εκατομμυρίων δολαρίων (424 εκατομμύρια ευρώ), το οποίο πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει εισπράξει ποτέ μία ομάδα του ΝΒΑ για δικαιώματα ονομασίας.

Οι Κλίπερς είναι επί του παρόντος «ενοικιαστές» στο Staples Center, το σπίτι των Λος Άντζελες Λέικερς στο ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Κινγκς στο NHL. Αλλά η κατασκευή της νέας έδρας αντιπροσωπεύει ένα θεμελιώδες βήμα για την εταιρεία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη μεγάλη σκιά των ίδιων των Λέικερς.

«Όταν ξεκινήσαμε να ψάχνουμε έναν συνεργάτη για τους ΛΑ Κλίπερς και το νέο μας σπίτι, ψάξαμε για έναν που να μοιράζεται το πάθος μας για την τεχνολογία, την αναζήτηση της καινοτομίας και τη δέσμευσή μας στους πελάτες, τους φιλάθλους και την κοινότητα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Στιβ Μπάλμερ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι η πρώτη φορά που το όνομά μας θα εμφανιστεί σε ένα γήπεδο, σε μια ολοκαίνουργια κατασκευή εξοπλισμένη με την καλύτερη και τελευταία λέξη της τεχνολογίας», δήλωσε στο Forbes ο διευθύνων σύμβουλος της Intuit, Σασάν Γκουντάρτζι.

Δείτε εδώ την ανκοίνωση των «Κλιπς» στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ