Έξαλλος ο Γιάννης με τον Άλεξ – «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Καταλαβαίνεις πόσα έχουμε περάσει;»

Έξαλλος ο Γιάννης με τον Άλεξ – «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Καταλαβαίνεις πόσα έχουμε περάσει;»

Η συγγραφέας του βιβλίου «Γιάννης - Εκτόξευση στα Αστέρια», ξετυλίγει μία ακόμα ιστορία του «Greek Freak» κατά την οποία ο Γιάννης γίνεται έξαλλος με τον Άλεξ

Αποκαλύψεων συνέχεια με την Μίριν Φέιντερ, συγγραφέα του βιβλίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», να αποκαλύπτει μία ακόμα παρασκηνιακή ιστορία για τον «Greek Freak», αυτή τη φορά με τον αδερφό του Άλεξ, μετά από εκείνη με τον συμπαίκτη του Θον Μέικερ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα συγγραφέας αποκαλύπτει έναν τσακωμό που είχε ο Γιάννης με τον μικρό του αδερφό Άλεξ λόγω της έπαρσης που διέκρινε τον δεύτερο για ένα διάστημα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κάποιες συμπεριφορές του Άλεξ, έκαναν έξαλλο τον Έλληνα πρωταθλητή του NBA ο οποίος φρόντισε να τον βάλει στη θέση του όχι μία αλλά δύο φορές.

Αναλυτικά τα όσα λέει η Φέιντερ:

«Ο Άλεξ απείχε ακόμη έτη φωτός από το επίπεδο του NCAA, αλλά τα μυαλά του είχαν φουσκώσει λίγο, απτόητα από τη μετριότητα της παρθενικής σεζόν.

Μερικές φορές αναλωνόταν σε φιγούρες και χαζομάρες μέσα στο γήπεδο. Έκανε κοπάνες από τη σχολική αίθουσα και φορούσε φανταχτερές αλυσίδες. Ώσπου ο Γιάννης τον έβαλε στη θέση του.

«Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Καταλαβαίνεις πόσα έχει τραβήξει αυτή η οικογένεια για να σε φέρει εδώ;». Ήταν η πρώτη άγρια κατσάδα αλλά όχι η τελευταία. Την επόμενη φορά, σε κάποια καλοκαιρινή προπόνηση, ο Γιάννης είχε στο πλευρό του και τα άλλα αδέλφια. Δεν τους άρεσαν καθόλου όσα έβλεπαν. «Το έχεις παρακάνει με τον χαβαλέ. Πρέπει να σοβαρευτείς», του είπαν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ