Ιγκουοντάλα – «Δεν με ενοχλεί πλέον η τάπα του ΛεΜπρόν» (vids)

Ιγκουοντάλα – «Δεν με ενοχλεί πλέον η τάπα του ΛεΜπρόν» (vids)

Ο Αντρέ Ιγκουονντάλα δήλωσε πως δεν ενοχλείται πια όταν ακούει για την ιστορική τάπα που δέχθηκε από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στον έβδομο τελικό του 2016,

Ο χρόνος λένε ότι είναι ο καλύτερος γιατρός και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Αντρέ Ιγκουοντάλα. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει αποδεχθεί το παρελθόν και τη μοιραία φάση στην οποία δέχθηκε την ιστορική τάπα, ή αλλιως το «the block» όπως το έχουν ονομάσει οι Αμερικανοί.

Όπως δήλωσε δεν ενοχλείται πια όταν βρίσκεται σε κουβέντα και αναφέρεται αυτή η φάση με εκείνον στον ρόλο του «θύματος», θεωρεί όμως πως η τόση συζήτηση φέρνει προς το μέρος του «Βασιλιά» και κομμάτι της αναγνώρισης που θα έπρεπε να πηγαίνε στον Κάιρι Ίρβινγκ και το εξίσου καθοριστικό τρίποντο που πέτυχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Ίγκι»:

«Δεν με ενοχλεί πλέον η αναφορά στην τάπα του ΛεΜπρόν» απάντησε αρχικά ο Ιγκουοντάλα, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Αυτό που με πειράζει είναι ότι αφαιρούμε πολλά από τον Καϊρί Ίρβινγκ όταν στεκόμαστε σε αυτή. Ο Καϊρί είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους που έχω δει να παίζουν μπάσκετ. Αυτά που έκανε σε όλη την σειρά ήταν απίστευτα και δεν πρέπει ο κόσμος να του το παίρνει αυτό».

θυμηθείτε την τάπα του ΛεΜπρόν και τη «βόμβα» του Ίρβινγκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ