Οι Γουόριορς θέλουν να κρατήσουν τον Γκασόλ στο ΝΒΑ

Οι Γουόριορς θέλουν να κρατήσουν τον Γκασόλ στο ΝΒΑ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν βάλει στη λίστα τους τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος είναι ελεύθερος και θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Φαίνεται πως το ΝΒΑ δεν θέλει να «αποχαιρετήσει» τον Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ είναι ελεύθερος στην αγορά μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε στους Μέμφις Γκρίζλις και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία με την Τζιρόνα, ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος.

Ωστόσο, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που έχουν μια θέση κενή στο ρόστερ τους και σκέφτονται να την προσφέρουν στον Γκασόλ. Την πληροφορία δημοσίευσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος του The Athletic, Άντονι Σλέιτερ, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Οι Γουόριορς έχουν στα υπόψη τους τον Γκασόλ. Ο Ισπανός σχεδόν υπέγραψε με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ίσως να μην συμβεί ποτέ, αλλά έχει ικανότητα στη πάσα και στο σύστημα που παραδοσιακά χρησιμοποιεί ο Στιβ Κερ στην επίθεση των Γουόριορς. Μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο που είχαν κάποτε οι Γουέστ ή Μπόγκουτ».

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, με τους «Πολεμιστές» να εξετάζουν επίσης τους Αϊζάια Τόμας, Ράιαν Αρτσιντιάκονο και Ντάρεν Κόλλισον,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ