Ο Γιάννης έκανε τον Αλεξ Αντετοκούνμπο να βάλει τα κλάματα – Νέες αποκαλύψεις

Ο Γιάννης έκανε τον Αλεξ Αντετοκούνμπο να βάλει τα κλάματα – Νέες αποκαλύψεις

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Μίριν Φέιντερ συνεχίζει να αποκαλύπτει μυστικά ακόμη και από τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τη συγγραφέα του βιβλίου «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», Μίριν Φέιντερ, να αποκαλύπτει ακόμη και περιστατικά από την προσωπική και οικογενειακή ζωή του Greek Freak. Με τα όσα ακολούθησαν τη χοντρή «κατσάδα» του Γιάννη στον Άλεξ Αντετοκούνμπο, εξαιτίας της εριστικής συμπεριφοράς του Βενιαμίν της οικογένειας, να αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στο βιβλίο.

«Εκείνο το βράδυ, ο Άλεξ έβαλε τα κλάματα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να απογοητεύσει την οικογένειά του. Ήξερε ότι η αντίδραση των αδελφών του ήταν δικαιολογημένη», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα συγγραφέας στο βιβλίο της για τον Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, στο ίδιο κεφάλαιο καταγράφεται και η αντίδραση, τα λόγια του Αλεξ Αντετοκούνμπο. «»Είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου», λέει. «Αυτή ήταν η ώρα μηδέν για εμένα. Από τότε αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά». Ο Άλεξ αφιέρωσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην προπόνηση για να βελτιώσει τον χειρισμό της μπάλας και το σουτ».

Μάλιστα, η Μίριν αναφέρει επιπλέον πως μετά τα… γκάζια του Γιάννη, ο μικρότερος αδερφός του έγινε άλλος παίκτης και τελείως άλλος χαρακτήρας: «Έγινε πιο γρήγορος και δυνατός. Πιο ταπεινός. Έπαψε να παριστάνει τον παντογνώστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ