Πόρτερ Τζούνιορ – «Ο Γιόκιτς ήταν χοντρός, δεν καταλάβαινα γιατί ξεκινούσε βασικός»

Πόρτερ Τζούνιορ – «Ο Γιόκιτς ήταν χοντρός, δεν καταλάβαινα γιατί ξεκινούσε βασικός»

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις μόλις έγινε συμπαίκτης με τον Νίκολα Γιόκιτς

Μόλις είχε ενσωματωθεί στους Ντένβερ Νάγκετς, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ομολόγησε πως έβλεπε έναν χοντρό τύπο εν ονόματι Νίκολα Γιόκιτς και δεν καταλάβαινε το λόγο που ξεκινούσε βασικός.

Αυτά ήταν τα λόγια του αθλητικού φόργουορντ του Ντένβερ όταν φιλοξενήθηκε σε podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα.

Ο 23χρονος περιφερειακός αποκάλυψε πως δεν είχε δει με καλό μάτι τον Γιόκιτς στις πρώτες του μέρες στην ομάδα, κυρίως λόγω του σωματότυπού του, αδυνατώντας όπως αναφέρει, να καταλάβει το λόγο για τον οποίο ξεκινούσε βασικός σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πόρτερ Τζούνιορ:

«Κατάλαβα ότι ήταν καλός παίκτης απ’ τον τρόπο που κινούνταν. Αλλά ήταν χοντρός. Δεν τον ήξερα, γιατί δεν παρακολουθούσα το Ντένβερ. Τον έβλεπα στην προετοιμασία όλο και περισσότερο. Ήταν χειρότερος από τον Μέισον Πλάμλι και δεν καταλάβαινα γιατί ξεκινούσε αυτός. Οπότε οι συμπαίκτες μου, μου εξήγησαν ότι ο Γιόκιτς μπορεί να σου βάλει 40 πόντους όποτε θέλει και απλώς περίμενε να ξεκινήσει η σεζόν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο συγκρίνοντάς τον με τον Σέρβο σέντερ:

«Μοιάζουν. Όταν έχουν ένα κακό ματς συμπεριφέρονται όπως όταν έχουν ένα καλό ματς. Δεν τον ενδιαφέρει αν έχει παίξει καλά, αλλά θα είναι ελάχιστα εγωιστής και αυτό το σέβομαι απόλυτα. Είναι αυτό που είναι, δεν νομίζει ότι είναι σούπερ σταρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ