Επιστρέφει στους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Τζινόμπιλι (pic)

Επιστρέφει στους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Τζινόμπιλι (pic)

Ο Μανού Τζινόμπιλι δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, επιστρέφοντας στην ομάδα του Τέξας για να αναλάβει ειδικό πόστο.

Τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στους αγαπημένους του Σαν Αντόνιο Σπερς, πήρε ο Μανού Τζινόμπιλι, αναλαμβάνοντας πόστο στην ομάδα που πέρασε τα καλύτερα μπασκετικά χρόνια της καριέρας του, κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα ΝΒΑ.

Ο Αργεντίνος, που αποσύρθηκε το 2018 φορώντας τη φανέλα των «σπιρουνιών» θα αναλάβει ρόλο ειδικού συμβούλου στην ομάδα, με ειδικότητα στην εξέλιξη των παικτών, τους οποίους αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο προπονητής των Τεξανών, Γκρεγκ Πόποβιτς, και ο στενός του συνεργάτης Αρ Σι Μπιούφορντ, προσπαθούσαν να πείσουν τον Μανού να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση από το 2018, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Οι Σπερς αναμένεται να κάνουν ένα μεγάλο βήμα φέτος, αφού θα στηριχτούν στα νεαρά παιδιά του ρόστερ, με μερικούς έμπειρους παίκτες, και η παρουσία του Τζινόμπιλι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Πόποβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ