Πρόεδρος Κλίπερς για Λέοναρντ – «Κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει»

Πρόεδρος Κλίπερς για Λέοναρντ – «Κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει»

Ο πρόεδρος των Λος Άντζελες Κλίπερς υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου πως ουδείς γνωρίζει το χρονικό της επιστροφής του Καουάι Λέοναρντ στη δράση

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι αναγκασμένοι να διανύσουν το μεγαλύτερο, όπως φαίνεται, διάστημα της σεζόν 2021-22 χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ.

Ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ υπέστη μερική ρήξη χιαστού στα περσινά Playoffs και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας του Λ.Α., Λόρενς Φρανκ κανείς δε γνωρίζει το ακριβές χρονικό της επιστροφής του στη δράση, λέγοντας πως ο παίκτης έχει ακόμα μεγάλο δρόμο μπροστά του όσον αφορά την αποκατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ακουμπάμε καν αυτό το θέμα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή κανείς κανείς δεν ξέρει, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τους τραυματισμούς στον χιαστό.

Για να προλάβω κάθε άλλη ερώτηση μέσα στην χρονιά, κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσει ο Λέοναρντ. Αυτή την περίοδο κάνει αποθεραπεία κάθε μέρα, έχει ένα λεπτομερές πλάνο με ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και θα αφήσουμε το σώμα του και τους γιατρούς να μας πουν πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ