Το NBA αρνήθηκε το αίτημα του Γουίγκινς να μείνει ανεμβολίαστος για θρησκευτικούς λόγους

Το NBA αρνήθηκε το αίτημα του Γουίγκινς να μείνει ανεμβολίαστος για θρησκευτικούς λόγους

Ο Άντριου Γουίγκινς ζήτησε από το NBA να αγωνιστεί ανεμβολίαστος τη φετινή σεζόν επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους όμως η λίγκα απέρριψε το αίτημά του

Ο Άντριου Γουίγκινς προς το παρόν δεν πρόκειται να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν μιας και αρνείται να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο Καναδός περιφερειακός ζήτησε από το NBA να του επιτραπεί να αγωνιστεί ανεμβολίαστος επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών για την ομάδα του στους εντός έδρας αγώνες.

Το NBA έχει ορίσει προαιρετικό τον εμβολιασμό, όμως σύμφωνα με τη νομοθεσία ορισμένων περιοχών (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη), όσοι είναι ανεμβολίαστοι δε θα έχουν καν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.

Έτσι, το NBA δε θα μπορούσε να πάει κόντρα στη νομοθεσία των πολιτειών και απέρριψε το αίτημα του Γουίγκινς ο οποίος αν δεν εμβολιαστεί δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα εντός έδρας ματς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Με άλλα λόγια, ο 26χρονος σμολ-φόργουορντ θα χάσει 43 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των εκτός έδρας σε Μπρούκλιν και Νέα Υόρκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ