Άιζακ – «Οι ανεμβολίαστοι παίκτες δέχονται bullying»

Άιζακ – «Οι ανεμβολίαστοι παίκτες δέχονται bullying»

Ο Τζόναθαν Άιζακ παραμένει ανεμβολίαστος και σε δηλώσεις του τόνισε, ότι οι ανεμβολίαστοι παίκτες στοχοποιούνται και δέχονται bullying.

Τα τρέινινγκ καμπ των ομάδων του NBA ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα. Ένα από τα θέματα που ταλανίζουν τον «μαγικό κόσμο» είναι οι ανεμβολίαστοι παίκτες. Ο Τζόναθαν Άιζακ παραμένει ανεμβολίαστος και πήρε θέση για αυτό το φλέγον ζήτημα.

Ο φόργουορντ των Μάτζικ υποστήριξε πως δεν εμπιστεύεται τους επιστήμονες, καθώς είναι και αυτοί άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθη. «Στο τέλος της ημέρας, οι επιστήμονες είναι και αυτοί άνθρωποι και δεν γίνεται να εμπιστευτείς απόλυτα τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Άιζακ στάθηκε στο εξής γεγονός. Παρόλο που ο εμβολιασμός για τους παίκτες είναι υποχρεωτικός, οι ανεμβολίαστοι θα αναγκάζονται να κάνουν ορισμένα πράγματα χωριστά με τους εμβολιασμένους. Συγκεκριμένα, θα καλούνται να τρώνε χωριστά, τα ντουλαπάκια τους θα είναι απομακρυσμένα και θα ταξιδεύουν σε διαφορετικό τομέα σε αεροπλάνα και λεωφορεία.

«Μπορούμε να μοιραστούμε το παρκέ, μπορούμε να πιάνουμε την ίδια μπάλα. Να κολλήσουμε τα στήθη μας και όσα κάνουμε στο γήπεδο. Αλλά όταν μπαίνουμε στο λεωφορείο πρέπει να καθόμαστε χωριστά; Για εμένα αυτό δεν είναι λογικό. Αν είσαι εμβολιασμένος, σε άλλα μέρη θα πρέπει και πάλι να φορέσεις μάσκα, οπότε γιατί είναι σημαντική η μάσκα;»

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Άιζακ υποστήριξε ακόμα ότι οι ανεμβολίαστοι παίκτες στοχοποιούνται και δέχονται bullying. Ενώ πρόσθεσε πως είναι άδικο να ηρωποιούνται οι διάσημοι που εμβολιάστηκαν. Παράλληλα, τόνισε ότι απορρίπτει την ιδέα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους παίκτες.

Ο Άιζακ έχασε την περσινή σεζόν λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο. Είναι 23 ετών (3/10/1997) και είχε γίνει ντραφτ από τους Μάτζικ το 2017 (Γύρος 1 Νο 6). Σε 3 σεζόν στο NBA έχει αγωνιστεί σε 136 ματς και έχει κατά μέσο όρο σε 25.8 λεπτά συμμετοχής, 9.3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ