Ουίγκινς – «Θα συνεχίσω να παλεύω για τα πιστεύω μου»

Ουίγκινς – «Θα συνεχίσω να παλεύω για τα πιστεύω μου»

Ο Άντριου Ουίγκινς ρωτήθηκε στη Media Day των Γουόριορς για το θέμα που έχει προκύψει με την άρνησή του να εμβολιαστεί για θρησκευτικούς λόγους.

Ο Άντριου Ουίγκινς έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και αφορμή δεν είναι ένα αθλητικό του επίτευγμα, αλλά η άρνησή του να κάνει το εμβόλιο για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο Καναδός φόργουορντ υπερασπίστηκε την απόφασή του, ζητώντας από το ΝΒΑ να εξαιρεθεί επειδή οι λόγοι πίσω από την κίνησή του είναι θρησκευτικοί, αλλά έλαβε αρνητικά απάντηση από τη λίγκα.

Έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση, ο Ουίγκινς δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς η ομάδα δίνει αυτό το δικαίωμα μόνο στους εμβολιασμένος.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ουίγκινς τράβηξηε τα φώτα πάνω του στη Media Day των «πολεμιστών», αλλά τόνισε πως θα συνεχίσει να παλεύει για τα πιστεύω του.

«Είναι κάτι που θα κρατήσω για τον εαυτό μου αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την κατάσταση μου με τον εμβολιασμό, θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Είναι προσωπικό ζήτημα, οπότε θα το κρατήσω έτσι.

Σίγουρα είμαι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θα συνεχίσω να μάχομαι γι’αυτό που πιστεύω. Αυτό που πιστεύω είναι το σωστό. Αυτό που θεωρεί ένας άνθρωπος σωστό, δεν είναι το ίδιο για κάποιον άλλο και το αντίθετο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ