«Λάμψη» από ΝΒΑ στο ΣΕΦ με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο (pics)

«Λάμψη» από ΝΒΑ στο ΣΕΦ με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο (pics)

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, προπονήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πέρσι οδήγησε τα «ελάφια» στην κατάκτηση του τίτλου, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε προπονήσεις στο ΣΕΦ και στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριo του Ολυμπιακού.

Μαζί του ήταν ο αδερφός του και συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης, ενώ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν επίσης μέλη του προπονητικού επιτελείου της αμερικάνικης ομάδας, αλλά και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού.

Η πειραϊκή ΚΑΕ φιλοξένησε τον Γιάννη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Μιλγουόκι, με το ΣΕΦ να παίρνει… λάμψη από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να εύχονται στους Γιάννη και Θανάση να κάνουν το back to back. «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα», ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ