Πόρτερ – «Δεν αισθάνομαι άνετα να κάνω το εμβόλιο»

Πόρτερ – «Δεν αισθάνομαι άνετα να κάνω το εμβόλιο»

Ο Μάικλ Πόρτερ των Νάγκετς παραδέχθηκε ότι είναι ανεμβολίαστος και δηλώνει πως δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό επειδή φοβάται πιθανές παρενέργειες.

Ο Μάικλ Πόρτερ είναι ένας ακόμα παίκτης στο NBA που έχει προστεθεί στη λίστα των ανεμβολίαστων μαζί με τους  Μπράντλι Μπιλ,Άντριου Γουίγκινς και Τζόναθαν Άιζακ.

Ο φόργουορντ των Νάγκετς, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έναντι 170 εκατομμυρίων δολαρίων παραδέχθηκε πως δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, καθώς όπως τονίζει φοβάται τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Επιπλέον ανέφερε ότι έχει νοσήσει δύο φορές από τον κορωνοϊό και είδε πώς αντέδρασε το σώμα του, ενώ ακόμα τόνισε ότι δεν θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικλ Πόρτερ: 

«Έχω νοσήσει δύο φορές από κορωνοϊό, είδα πώς αντέδρασε το σώμα μου και, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες με το εμβόλιο, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν παρενέργειες. Οπότε δεν αισθάνομαι άνετα να το κάνω.

Η στάση μου σχετικά με το ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο είναι ότι σίγουρα δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Πρέπει ο καθένας να αποφασίσει για τον εαυτό του. Αν θες να το κάνεις επειδή αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένος, προστατεύοντας και τους γύρω σου, τότε να το κάνεις. Αυτό είναι καλό για εσένα. Αν όμως δεν αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις, τότε μην το κάνεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ