Ιδιοκτήτης Νετς – «Ελπίζω να δω τον Ίρβινγκ να παίζει σε όλα τα ματς»

Ιδιοκτήτης Νετς – «Ελπίζω να δω τον Ίρβινγκ να παίζει σε όλα τα ματς»

Ο ιδιοκτήτης των Νετς πιστεύει πως ο Κάιρι Ίρβινγκ θα εμβολιαστεί σύντομα για να μην χρειαστεί να χάσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδα του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας από τους λίγους παίκτες στο ΝΒΑ που παραμένει ανεμβολίαστος και αν δεν εμβολιαστεί σύντομα αναμένεται να χάσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με απόφαση που έχει παρθεί οι παίκτες δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν και τα δεδουλευμένα τους, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να χάνει περίπου 17.5 εκατομμύρια δολάρια αν δεν εμβολιαστεί.

Για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση ο ιδιοκτήτης των Νετς Τζο Τσάι, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Ίρβινγκ θα κάνει το εμβόλιο και ότι θα δώσει το παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζο Τσάι: 

«Ο Κάιρι μιλά για προσωπική επιλογή, την οποία σέβομαι. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον στόχο μας. Ο στόχος μας είναι καθαρός, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, πρέπει να έχει όλους τους παίκτες στην ίδια κατεύθυνση. Ελπίζω να δω τον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει σε όλα τα ματς και να πάρει τον τίτλο μαζί με τους συμπαίκτες. Θα ήταν το καλύτερο για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ