Ελπίζουν σε γρήγορη επιστροφή του Λέοναρντ οι Κλίπερς

Ελπίζουν σε γρήγορη επιστροφή του Λέοναρντ οι Κλίπερς

Ο Καουάι Λέοναρντ τα πηγαίνει πολύ καλά στην αποθεραπεία του, με τους ανθρώπους τον Κλίπερς να ελπίζουν πως μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέσα στη σεζόν.

Καλά νέα έρχονται από το περιβάλλον του Καουάι Λέοναρντ για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, μιας και ο σούπερσταρ της ομάδας τα πηγαίνει όλο καλύτερα στην αποθεραπεία του.

Θυμίζουμε πως ο «Klaw» είχε χτυπήσει στα play-offs στον χιαστό του και τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε επέμβαση με σκοπό να ξεπεράσει οριστικά το εν λόγω πρόβλημα.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα λέει για περίπου οκτώ με εννέα μήνες απουσίες, ωστόσο ο 30χρονος φόργουορντ μοιάζει να είναι πιο μπροστά όσον αφορά την αποκατάστασή του και οι άνθρωποι των Κλίπερς ελπίζουν πως μπορεί ακόμα και να επιστρέψει μέσα στη σεζόν, περίπου τον Μάρτιο με τον Απρίλιο.

«Θα ήθελα να επιστρέψω από φέτος αν είναι εφικτό. Απλώς δουλεύω με το staff μέρα με την ημέρα και όταν έρθει η μέρα της επιστροφής θα είμαστε έτοιμοι και θα το κάνουμε γνωστό σε όλους», είχε αναφέρει στη Media Day της ομάδας ο Λέοναρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ