Καντέρ για Λεμπρόν – «Απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο»

Καντέρ για Λεμπρόν – «Απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο»

Ο Ενές Καντέρ αντέδρασε μετά τις δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ασκώντας κριτική στον «Βασιλιά»

Ο Ενές Καντέρ άσκησε κρητική στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για τις δηλώσεις του όσον αφορά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο σουπερ σταρ των Λέικερς ανέφερε πως αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για να προστατεύσει την οικογένειά του και τους γύρο του. Ωστόσο προσέθεσε στη συνέχεια ότι δεν είναι δουλειά του να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο. Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Τούρκου σέντερ, ο οποίος θεωρεί, ότι προσωπικότητες όπως ο «Βασιλιάς» οφείλουν να μιλούν.

«Όταν το άκουσα απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο… Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τα πρόσωπα της λίγκας που θα πρέπει να βγει μπροστά και να πει: “Ακούστε, έκανα το εμβόλιο και ενθαρρύνω τους πάντες, τον κόσμο, τους φίλους του μπάσκετ και όλων των αθλημάτων να κάνουν το εμβόλιο ώστε να σώσουμε ζωές”.

Όταν άκουσα τις δηλώσεις του απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ελπίζω να ενημερωθεί για το θέμα αυτό και να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους», τόνισε ο Ενές Καντέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ