Ουίγκινς – «Ουσιαστικά υποχρεώθηκα να κάνω το εμβόλιο»

Ουίγκινς – «Ουσιαστικά υποχρεώθηκα να κάνω το εμβόλιο»

Ο Άντριου Ουίγκινς μίλησε για την επιλογή του να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αναφέροντας πως ουσιαστικά υποχρεώθηκε αλλιώς δεν θα έπαιζε στο ΝΒΑ.

Ο Άντριου Ουίγκινς ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του ΝΒΑ που είχαν αρνηθεί να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, χάνοντας έτσι παιχνίδια, αλλά και χρήματα.

Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τελικά πείστηκε για να εμβολιαστεί και έτσι θα λαμβάνει κανονικά μέρος στα εντός έδρας παιχνίδια των «πολεμιστών».

Σε δηλώσεις του, ο 26χρονος παίκτης, τόνισε πως υποχρεώθηκε να το κάνει καθώς ουσιαστικά δεν θα έπαιζε στο ΝΒΑ, ενώ επισήμανε ότι δεν ξέρει τι μπορεί να του προκαλέσει σε 10 χρόνια από τώρα.

Η δήλωση του Άντριου Ουίγκινς:

«Αισθάνομαι πως οι μόνες επιλογές που είχα ήταν ή κάνω το εμβόλιο ή δεν παίζω στο ΝΒΑ. Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Ελπίζω να λειτουργήσει μακροχρόνια και να είμαι υγιής σε 10 χρόνια από τώρα. Ουσιαστικά υποχρεώθηκα να το κάνω. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι πιο δυνατοί από εμένα και συνεχίζουν να μάχονται γι’ αυτό που πιστεύουν.

Είχα covid και δεν ήταν τόσο κακό. Πριν από δύο χρόνια, είχα αλλεργική αντίδραση σε κάτι. Ήταν μία τρομακτική στιγμή. Πλέον, κουβαλάω επινεφρίνη μαζί μου. Πρόσεξα ότι αρκετός κόσμος είχε αντιδράσεις ή προβλήματα απ’ τα εμβόλια.

Επίσης, δεν ξέρω τι μπορεί να μου κάνει σε 10 χρόνια από τώρα. Ζημιά στα κύτταρα. Δεν υπάρχουν μελέτες για την πρόκληση καρκίνου. Δεν ξέρω τι θα κάνει στο κορμί μου. Υπάρχουν πολλά. Νομίζω ότι μπορώ να μιλάω για ημέρες, εξηγώντας γιατί δεν ήθελα να το κάνω. Κανείς στην οικογένειά μου δει έχει εμβολιαστεί. Δεν είναι κάτι που το πιστεύουμε συλλογικά. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ