«Τρελό να πιστεύουμε πως ο Λεμπρόν είναι στο επίπεδο των Γιάννη-Ντουράντ»

«Τρελό να πιστεύουμε πως ο Λεμπρόν είναι στο επίπεδο των Γιάννη-Ντουράντ»

Ο Μπιλ Σίμονς έκανε μια δήλωση σχετικά με τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κέβιν Ντουράντ, η οποία προκάλεσε... χαμό στις ΗΠΑ.

Χαμό προκάλεσε στις ΗΠΑ ο Μπιλ Σίμονς με μια δήλωση του αναφορικά με τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κέβιν Ντουράντ

Ο γωνστός Αμερικανός αναλυτής ξεκαθάρισε ότι ο «βασιλιάς» δεν είναι ο παίκτης που ήταν κάποτε και πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ.

«Πιστεύω ότι είναι στους 10 κορυφαίους παίκτες αυτή την στιγμή. Αλλά, δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Πιστεύω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι ο ΛεΜπρόν είναι στο επίπεδο των Γιάννη και Ντουράντ. Δεν το βλέπω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ας το σκεφτούμε. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Ντουράντ πέρυσι στο Μπρούκλιν; Δεν το νομίζω. Όταν όλοι τραυματίστηκαν, θα μπορούσε να κουβαλήσει όλη την ομάδα, όπως έκανε ο Ντουράντ; Δεν το πιστεύω. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Γιάννης στα playoffs; Δεν το νομίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ