Μπακς – Εκτός ξανά ο Αντετοκούνμπο για το φιλικό με τους Νετς

Μπακς – Εκτός ξανά ο Αντετοκούνμπο για το φιλικό με τους Νετς

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μπρούκλιν Νετς για την preseason χωρίς να έχουν στην διάθεση τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Μπρούκλιν Νετς στις (9/10, 02:30) για στην preseason, ωστόσο το Μιλγουόκι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δύο ομάδες  ξαναβρίσκονται για πρώτη φορά μετά το 7ο παιχνίδι στα ημιτελικά της Ανατολής και στο ίδιο γήπεδο όπου το Μιλγουόκι είχε πάρει την πρόκριση για τους τελικούς.

Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί ούτε σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στους Νετς, ενώ ακόμα από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ δεν θα αγωνιστούν οι Κρις Μίντλετον, Ρόντνεϊ Χουντ, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, Σέμι Οτζελέι και Μπόμπι Πόρτις.

Από την άλλη πλευρά οι Μπρούκλιν Νετς δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δεν επιτρέπεται οι ανεμβολιάστοι παίκτες να αγωνίζονται, αλλά ούτε και να προπονούνται. Στο παιχνίδι με τους Μιλγουόκι είναι πολύ πιθανόν να κάνουν ντεμπούτο με την φανέλα των Νετς και οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ