ΝΒΑ – Διέλυσαν τους Λέικερς οι Σανς, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς και Σπερς

ΝΒΑ – Διέλυσαν τους Λέικερς οι Σανς, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς και Σπερς

Οι Φοίνιξ Σανς πέρασαν σαν σίφουνας απο την έδρα των Λέικερς (94-123), ενώ Μπουλς και Σπερς έφυγαν με το διπλό στα παιχνίδια με Καβαλίερς και Μάτζικ αντίστοιχα.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στη preseason, ωστόσο το εκκωφαντικό διπλό των Φοίνιξ Σανς στην έδρα των Λέικερς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Οι περσινοί φιναλίστ του ΝΒΑ, αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ, ωστόσο δεν είχαν κανένα θέμα απέναντι στους – χωρίς ΛεΜπρόν – «λιμνάνθρωπους» και επικράτησαν με 123-94.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κρις Πολ με 15 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβις με 19.

Στα δύο άλλα παιχνίδια της βραδιάς, οι Μπουλς παρέμειναν αήττητοι και στο τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας, κερδίζοντας με 102-101 τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ιλινόις ήταν ο ΝτεΜάρ Ντερόζαν με 23 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μάρκανεν με 18, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από την έδρα των Ορλάντο Μάτζικ, επικρατώντας με 101-100. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 18, ενώ για τους ηττημένους, ο Τέρενς Ρος είχε 20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ