Γουόριορς: Αποθέωσε Πουλ ο Στεφ Κάρι

Γουόριορς: Αποθέωσε Πουλ ο Στεφ Κάρι

Το εγκώμιο του Τζόρνταν Πουλ έπλεξε ο Στεφ Κάρι, τονίζοντας μάλιστα πως μελλοντικά μπορεί να γίνει καλύτερος και από τον ίδιο.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τζόρνταν Πουλ μίλησε ο Στεφ Κάρι, με τον 33χρονο σταρ των Γουόριορς να αναφέρει ότι ο ταλαντούχος Αμερικανός έχει όλα τα φόντα για να τον ξεπεράσει στο μέλλον. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η είδηση έκανε αίσθηση στα social media, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Ο 22χρονος γκαρντ πραγματοποίησε πέρυσι καλή χρονιά με τους «πολεμιστές» έχοντας 12 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ τη φετινή σεζόν η απόδοσή του έχει ανέβει κατακόρυφα καθώς σε 3 παιχνίδια στην preseason, μετρά 25 πόντους μ.ο. σε 23 λεπτά συμμετοχής με εξαιρετικό ποσοστό έξω από τα 7,25 μ. (44%).

Υπενθυμίζεται ότι οι Γουόριορς τον επέλεξαν το 2019 στο No.28 του draft, ενώ όλα συνηγορούν ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο και με την απουσία του Κλέι Τόμπσον θα είναι το βασικό «2άρι» των «πολεμιστών». Άλλωστε, ο Στιβ Κερ τον εμπιστεύεται και δεν σταματά να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ