Με self test θα γίνεται η ανίχνευση του COVID-19

Με self test θα γίνεται η ανίχνευση του COVID-19

Το ΝΒΑ συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή της αυτοδιάγνωσης για τον COVID-19 και τη φετινή σεζόν.

Το ΝΒΑ στρέφεται στις συσκευές αυτοδιάγνωσης ως την κύρια μέθοδο ανίχνευσης του COVID-19 τη φετινή σεζόν, ανακοινώνοντας ότι θα χρησιμοποιεί τεστ κατασκευασμένα από την Cue Health.

Η λίγκα διεξήγαγε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα με το συγκεκριμένο σύστημα την περασμένη σεζόν, και δεδομένου του αναφερόμενου ποσοστού εμβολιασμού στο πρωτάθλημα περίπου 96%, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Και οι 30 ομάδες και οι διαιτητές θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα Cue, το οποίο θα συμπληρωθεί με εργαστηριακές δοκιμές, όπως κρίνεται απαραίτητο, ανέφερε το ESPN.

Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μέσα σε 20 λεπτά. Η πλατφόρμα του Cue είναι ένα εγκεκριμένο από τον FDA μοριακό διαγνωστικό τεστ για χρήση στο σπίτι, χωρίς ιατρική συνταγή και χωρίς επίβλεψη ιατρού ή ιατρική συνταγή.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του πρωταθλήματος, οι μη εμβολιασμένοι αθλητές θα πρέπει να υποβάλλονται σε καθημερινά τεστ τις ημέρες που έρχονται σε άμεση επαφή με άλλους παίκτες ή το προσωπικό της κατηγορίας 1 και να συμμετέχουν σε εργαστηριακά τεστ την ημέρα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ