ΝΒΑ – Νέα ήττα για τους Λέικερς, «έλαμψε» ο Ποκουσέφσκι

ΝΒΑ – Νέα ήττα για τους Λέικερς, «έλαμψε» ο Ποκουσέφσκι

Οι Λέικερς ηττήθηκαν και από τους Σακραμέντο Κινγκς (116-112), κλείνοντας έτσι την preseason χωρίς νίκη, ενώ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ των Θάντερ στην ήττα από τους Νάγκετς (107-113).

Η preseason του ΝΒΑ φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να την ολοκληρώνουν δίχως νίκη. Οι «λιμνάνθρωποι» ηττήθηκαν και στο έκτο τους φιλικό, με τους Σακραμέντο Κινγκς να επικρατούν με 116-112. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΝτιΆρον Φοξ με 21 πόντους, με τον Τέρενς Ντέιβις να προσθέτει άλλους 20. Για τους ηττημένους, ο ΛεΜπρόν ξεχώρισε με 30, ενώ ο Γουέστμπρουκ είχε 18 και ο Άντονι Ντέιβις 15.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τους Θάντερ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, τελειώνοντας τον αγώνα απέναντι στους Νάγκετς με 22 πόντους ( 5/7 δίποντα, 4/9 τρίποντα) 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, η ομάδα του Ντένβερ ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια από το παρκέ, επικρατώντας με 113-107.

Οι Μπρούκλιν Νετς νίκησαν τους Τίμπεργουλβς με 107-101, έχοντας για καλύτερο τον Τζο Χάρις με 23 πόντους, όσους πέτυχε και ο Άντονι Έντουαρντς για τους «λύκους».

Τέλος, οι πλήρεις Χοκς δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο ελλιπές Μαϊάμι, επικρατώντας τον Χιτ με 127-92, με τον Τρε Γιανγκ να «ζεσταίνεται» με 27 πόντους και 15 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ