Αντετοκούνμπο – «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα»

Αντετοκούνμπο – «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά την ήττα των Μπακς από τους Μάβερικς στην preseason του ΝΒΑ, πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχουν στο μυαλό τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να γνωρίζουν την ήττα από τους Ντάλας Μάβερικς στο «Fiserv Forum».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος. Μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε μπροστά από τους δημοσιογράφους και ερωτώμενος για τη μάχη του πρωταθλήματος, τόνισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σκέφτονται οι Μπακς το repeat: «Θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό το συναίσθημα, αλλά είναι πολλά βήματα που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί. Ανησυχώντας για το πρωτάθλημα στις 15 Οκτωβρίου, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Για κάποιον που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε καλές ομάδες και πάντα αγωνιζόμασταν σκληρά και παίζαμε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ νωρίς για να ανησυχήσω γι ‘αυτό».

Το σημαντικό για τον Greek Freak είναι η καθημερινή βελτίωση για τον ίδιο και την ομάδα του: «Τώρα που ξέρουμε το συναίσθημα, θέλουμε να επαναλάβουμε. Ξέρεις, το να είσαι 2-0, να επιστρέφεις από το 2-0 στη σειρά, να είσαι έτοιμος να κλείσεις τη σειρά παίζοντας στους τελικούς, την ατμόσφαιρα, τους φιλάθλους, τους ανθρώπους που επευφημούν. Αν ανησυχώ τώρα για ένα πρωτάθλημα … δεν είναι απαραίτητο. Ανησυχώ μόνο για να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα, να είμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε απόψε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ