Σίλβερ – «Είμαι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών στους παίκτες του NBA»

Σίλβερ – «Είμαι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών στους παίκτες του NBA»

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα των εμβολιασμών των αθλητών δηλώνοντας υπέρ της υποχρεωτικότητάς τους, ενώ δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση στην υπόθεση Ίρβινγκ.

Ο Άνταμ Σίλβερ, κομισάριος του NBA, σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να δοθεί μια κεντρική λύση στο θέμα των εμβολιασμών των αθλητών, χωρίς να έχει πρόθεση όμως να παρέμβει ο ίδιος προσωπικά.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου το 96% των παικτών έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, υπάρχουν όμως και αρνητές του εμβολίου, όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος έχει μείνει εκτός από την ομάδα του, τους Μπρούκλιν Νετς μέχρι νεωτέρας. Βέβαια, ο 29χρονος γκαρντ δεν θα έχει έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια εντός Μπρούκλιν ή Νέας Υόρκης.

«Δεν θα μιλήσω εκ μέρους της Ένωσης Παικτών. Έχουν πει πως θα πρέπει να είναι επιλογή των παικτών το εμβόλιο. Θα προτιμούσα η Ένωση Παικτών να είχε συμφωνήσει κεντρικά για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Οι διαιτητές το έκαναν, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων μελών τους. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει πολλές διαμάχες για τους παίκτες μας έτσι», τόνισε ο 59χρονος για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Το θέμα του Ίρβινγκ είναι ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του. Δεν αφορά στο ΝΒΑ, αλλά θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο για όλους αν κάθε παίκτης εμβολιαζόταν. Θα δούμε τι θα γίνει. Ειλικρινά ελπίζω ο Κάιρι, παρότι έχει ισχυρή θέση για το θέμα αυτό, να εμβολιαστεί, γιατί θέλω πολύ να τον βλέπω να αγωνίζεται και να δω τους Νετς να παίξουν πλήρεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ