Λέικερς – Γουόριορς 114-121 – «Άλωσαν» το Λος Άντζελες με «τριπλό» Κάρι οι Γουόριορς

Λέικερς – Γουόριορς 114-121 – «Άλωσαν» το Λος Άντζελες με «τριπλό» Κάρι οι Γουόριορς

Με μία τρομερή εμφάνιση, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Λος Άντζελες Λέικερς με 114-121 στην πρεμιέρα και έκαναν ποδαρικό με το δεξί στη σεζόν, στέλνοντας και το... μήνυμα τους! Triple double για τον Κάρι.

Έστειλαν το μήνυμα τους οι Γουόριορς! Με μία μεγάλη εμφάνιση μέσα στο Λος Άντζελες, οι «πολεμιστές» έδειξαν πως είναι… εδώ και επικράτησαν των Λέικερς με 114-121, κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί στην πρεμιέρα του NBA!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γουόριορς ο Στεφ Κάρι που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με triple double, έχοντας 21 πόντους, 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Τρομερός και ο Τζόρνταν Πουλ που είχε 20 πόντους, καταλυτικός ο Μπιέλιτσα με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ!

Με 34 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ ξεκίνησε την 19η σεζόν του στο NBA ο ΛεΜπρόν που είχε ως συμπαραστάτη μονάχα τον Ντέιβις (33 πόντους).

Οι Λέικερς είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και είχαν και το προβάδισμα, τόσο στην πρώτη περίοδο, όσο και στη δεύτερη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά με σκορ 59-53. Οι Γουόριορς ωστόσο είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κάρι, ο οποίος παρά την αστοχία του, έκανε όλα τα υπόλοιπα… τέλεια!

Ο ηγέτης των «πολεμιστών» έκανε τα πάντα στο γήπεδο, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πουλ και Μπιέλιτσα, κλείνοντας έτσι την… ψαλίδα στους δύο πόντους. Στην τελευταία περίοδο οι Γουόριορς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, φτάνοντας έτσι στη μεγάλη νίκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ