Τάκερ – «Θέλω να νικήσω τους Μπακς περισσότερο από οποιονδήποτε»

Τάκερ – «Θέλω να νικήσω τους Μπακς περισσότερο από οποιονδήποτε»

Την επιθυμία του να νικήσει τους Μιλγουόκι Μπακς περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη των Μαϊάμι Χιτ, εξέφρασε ο Πι Τζέι Τάκερ.

Στο επόμενο παιχνίδι τους (21/10), οι Μιλγουόκι Μπακς θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι με σκοπό να αντιμετωπίσουν τους Χιτ για τον δεύτερο αγώνα τους στην κανονική περίοδο.

Ο πρώην παίκτης των «ελαφιών», Πι Τζέι Τάκερ, μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με τους Μπακς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως θέλει περισσότερο από κάθε άλλον παίκτης ομάδας του να τους νικήσει.

Οι δηλώσεις του Πι Τζέι Τάκερ:

«Δεν θέλω καν να μιλήσω γι’ αυτό. Έχει αφαιρεθεί από το μυαλό μου πλέον. Ό,τι έγινε, έγινε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και συνεχίζω.

Μου έκανε εντύπωση που δεν παρέμεινα. Όταν κερδίζεις το πρωτάθλημα και είσαι μέρος μιας τέτοιας επιτυχίας, περιμένεις να ανανεώσεις. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην συμβεί και στην περίπτωση μου δεν συνέβη.

Ήμουν μέρος όλου αυτού. Είναι νορμάλ ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξεκάθαρα, θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι περισσότερο από κάθε άλλο. Θα ήμουν ψεύτης αν σας έλεγα ότι δεν ισχύει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ