Καλαϊτζάκης – «Μου ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ του ΝΒΑ» (vid)

Καλαϊτζάκης – «Μου ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ του ΝΒΑ» (vid)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για την παρουσία του στο ΝΒΑ τονίζοντας πως του ταιριάζει περισσότερο από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πως θα δουλέψει για να μείνει για χρόνια εκεί.

Συνέντευξη στην Cosmote TV παραχώρησε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που μίλησε για την παρουσία του στο ΝΒΑ, λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο του κόντρα στους Νετς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν του ταιριάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πως θέλει να δουλέψει πολύ ώστε να μείνει για χρόνια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όσα είπε ο Καλαϊτζάκης:

Για το πώς νιώθει στους Μπακς: «Όλα είναι πολύ ωραία εδώ πέρα. Νιώθω φανταστικά. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Νιώθω πως ακόμη ονειρεύομαι. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Στόχος είναι να δουλεύω καθημερινά, έχω έρθει στους πρωταθλητές και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω για πολλά χρόνια».

Για την τάπα στον Χάρντεν στο φιλικό με τους Νετς πριν 12 μέρες: «Όλους αυτούς τους παίκτες τους ξέρω, τους έχω παρακολουθήσει τόσες φορές. Μου είχε πει ο προπονητής να μαρκάρω τον Χάρντεν. Στόχος ήταν να τον περιορίσω και πιστεύω πως έκανα καλή δουλειά. Έκανα καλό παιχνίδι γενικά, μετά τραυματίστηκα αλλά τώρα είμαι καλά και συνεχίζουμε».

Για το αν οι Μπακς μπορούν να πάρουν πάλι το πρωτάθλημα: «Όλοι το έχουν στο μυαλό τους. Ό,τι γίνεται είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Όλοι θέλουν να το ξανακάνουν και γιατί όχι; Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει πολλή όρεξη στην προπόνηση και πιστεύω πως μπορούν να το ξανακάνουν οι Μπακς».

Για την επιλογή του στο 60 του ντραφτ: «Δεν περίμενα, δεν το ήξερα ότι θα επιλεγώ. Με είχε πάρει ο ύπνος, με ξύπνησε ο πατέρας μου και μου είπε ότι με επέλεξαν και πήγα για προπόνηση».

Για το τι του ζητά ο Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Όποτε μπαίνω να έχω ενέργεια, να πιέζω στην άμυνα, ό,τι σουτ ελεύθερο έχω να το παίρνω και να κάνω τα απλά plays».

Για το αν του ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ του ΝΒΑ: «Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχει η ετικέτα της θέσης. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν άσο, αλλά αν ο προπονητής μου θέλει αν με βάλει στο ‘4’ και στο ‘5’, εγώ θα το κάνω. Ό,τι χρειαστεί για να μείνω στο παρκέ. Εδώ δεν υπάρχουν θέσεις. Ό,τι σου ζητηθεί, αυτό κάνεις. Πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ στο ΝΒΑ από την Ευρώπη».

Για το αν του κάνουν καψώνια ως νέου: «Δεν κουβαλάω τσάντες, αλλά δίνουμε νερό σε όποιον θέλει στο βίντεο, ό,τι μας ζητάνε οι βετεράνοι το κάνουμε, στο αεροπλάνο κουβαλάμε κάτι κάρτες και φαγητά για όποιους θέλουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ