Βόγκελ – «Χάουαρντ και Ντέιβις αγαπιούνται»

Βόγκελ – «Χάουαρντ και Ντέιβις αγαπιούνται»

Ο Φρανκ Βόγκελ τοποθετήθηκε για την ένταση μεταξύ Χάουαρντ και Ντέιβις στο ματς με τους Σανς, λέγοντας πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Ντουάιτ Χάουαρντ και Άντονι Ντέιβις καυγάδισαν έντονα μπροστά στον Φρανκ Βόγκελ και τον υπόλοιπο πάγκο στο εντός έδρας ματς με τους Σανς, με τον Μάτζικ Τζόνσον να δηλώνει ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ο τεχνικός τον Λέικερς είδε από πολύ κοντά την ένταση και πλέον παίζει τον ρόλο του… πυροσβέστη, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το συμβάν και να κρύψει τις όποιες εσωτερικές τριβές στην ομάδα, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι οι δύο ψηλοί τα πάνε πάρα πολύ καλά και πως το θέμα έχει λήξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπήρχε μια κακή επικοινωνία στην άμυνα και αντάλλαξαν κουβέντες. Όταν χάνεις, κάποιες φορές μπορεί να υπάρξει ένταση. Τα δύο αυτά παιδιά αγαπιούνται. Μίλησαν για το θέμα και θεωρείται λήξαν. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα. Προτιμώ οι παίκτες μου να νοιάζονται για το τι κάνει η ομάδα, από το να είναι αδιάφοροι».

Οι Λέικερς πάντως άκομα αναζητούν «χημεία» και ρόλους, αφού στην preseason γνώρισαν έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ξεκίνησαν με άλλες δύο την κανονική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ