«Έβγαλαν τον Ίρβινγκ από τη λίστα με τους κορυφαίους 75 επειδή είναι ανεμβολίαστος» (pic)

«Έβγαλαν τον Ίρβινγκ από τη λίστα με τους κορυφαίους 75 επειδή είναι ανεμβολίαστος» (pic)

Σάλος έχει προκληθεί στο ΝΒΑ, καθώς υπάρχει περίπτωση ο Καϊρί Ίρβινγκ να έχει μείνει εκτός της λίστας των 75 καλύτερων παικτών όλων των εποχών, επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Η φετινή σεζόν είναι η 75η του ΝΒΑ και έτσι οι άνθρωποι της λίγκας αποφάσισαν να βγάλουν μια λίστα με τους 75 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η λίστα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις τόσο για παίκτες που βρέθηκαν και ίσως δεν το άξιζαν, αλλά και για παίκτες που δεν τα κατάφεραν. Ένας από αυτούς ήταν και Καϊρί Ίρβινγκ που έμεινε εκτός, ωστόσο στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα αλλά.

Συγκεκριμένα, έχουν κυκλοφορήσει το διαδίκτυο εικόνες που θέλουν το βίντεο με κορυφαίες στιγμές του «Uncle Drew», για τη ένταξή του στη λίστα, να υπάρχει στα social του ΝΒΑ, ωστόσο να αφαιρείται, όπως και το όνομα του παίκτη των Νετς.

Όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, αυτό συνέβη επειδή ο Ίρβινγκ δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός ομάδας, όντας κάτι που μοιάζει… τιμωρία προς τον αθλητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ