Τέρι και Ντελαβεντόβα αποθεώνουν τον Γιάννη: «Δεν έχει ταβάνι»

Τέρι και Ντελαβεντόβα αποθεώνουν τον Γιάννη: «Δεν έχει ταβάνι»

Oι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζέισον Τέρι και Μάθιου Ντελαβεντόβα, αποθέωσαν τον «Greek Freak» και τόνισαν πως οι δυνατότητες του δεν έχουν ταβάνι.

Ο Τζέισον Τέρι έχοντας στην «πλάτη» του 19 χρόνια καριέρας στο NBA, έχει δει δει ή παίξει ως αντίπαλος με πολλά μεγάλα ονόματα της Λίγκας, παρόλα αυτά δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τόσο μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων.

Σύμφωνα με τον βετεράνο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς ο Έλληνας φόργουορντ μπορεί να κάνει από το χαρακτηριστικό σουτ του Νοβίτσκι μέχρι τις κινήσεις του μυθικού Τσάμπερλεϊν μέσα στην ρακέτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τέρι: «Θέλεις ιδιαίτερες ικανότητες για να πάρεις τα καλύτερα κομμάτια από το παιχνίδι του καθενός. Αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει το fadeaway shot του Κόμπι. Κάποιες φορές σουτάρει με το ένα πόδι όπως ο Ντιρκ. Οι κινήσεις που έχει μέσα στο ζωγραφιστό, δεν έχω δει άλλον να τις πραγματοποιεί πέρα από τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν. Αυτό που θέλει να προσθέσει ακόμα και το δουλεύει αρκετά είναι το σουτ από το τρίποντο».

Από την άλλη ο Ντελαβεντόβα κλήθηκε να συγκρίνει τον Γιάννη με τον Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος να απαντήσει μιας και έχει υπάρξει συμπαίκτης και με τους δύο.

«Με ρωτάνε συχνά. Δεν θες να συγκρίνεις αυτούς τους δύο επειδή είναι μοναδικοί σε αυτό που κάνουν. Αυτά που κάνει ο Γιάννης φέτος είναι εντυπωσιακά, βλέπω την δουλειά του σε κάθε προπόνηση. Χρονιά με τη χρονιά γίνεται δυνατότερος κάτι το οποίο τον βοηθάει στο παιχνίδι του» τόνισε, ενώ σχετικά με την εξέλιξή του, ο ίδιος, δήλωσε:

«Ο ουρανός είναι το ταβάνι του. Δεν χρειάζεστε εμένα να σας το πω αυτό σίγουρα. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι σε 10 με 15 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ