Στις 8 Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο για την επίσκεψη των πρωταθλητών οι Μπακς

Στις 8 Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο για την επίσκεψη των πρωταθλητών οι Μπακς

Οι Μπακς θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Λευκό Οίκο στις 8 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντηθούν και να βραβευτούν από τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Οι Μπακς θα επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο στις 8 Νιεμβρίου για την καθιερωμένη συνάντηση των πρωταθλητών, συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη παράδοση, μετά το μικρό της διάλειμμα από το 2017 και μετά.

Τελευταία ομάδα ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς της επικής ανατροπής με τους Γουόριορς, όταν και συνάντησαν τον Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν την αποχώρησή του από την προεδρία.

Στη συνέχεια οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τη διετία 2017-2018 και οι Τορόντο Ράπτορς, που τους «εκθρόνισαν» το 2019, δεν επισκέφθηκαν τον Ντόναλντ Τραμπ, διαφωνώντας με τις πολιτικές και με τη ρητορική του, ενώ οι Λος Άμτζελες Λέικερς δεν πήγαν με τη σειρά τους το 2020, λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι Μπακς θα συνδυάσουν την επίσκεψη με αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού πρώτα θα παίξουν στην Γουάσινγκτον με τους Γουίζαρντς, ενώ αμέσως μετά πετάνε για τη Φιλαδέλφεια και την αναμέτρηση με τους Σίξερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ