Ντουράντ για την αποβολή του – «Θέλω τα εύσημα γιατί ξύπνησα και έβαλα φωτιά στην ομάδα μου»

Ντουράντ για την αποβολή του – «Θέλω τα εύσημα γιατί ξύπνησα και έβαλα φωτιά στην ομάδα μου»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για την αποβολή του και τόνισε ότι αξίζει τα εύσημα γιατί ξύπνησε τους Νετς.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποβλήθηκε από το ματς των Νετς κόντρα στους Πίστονς (117-91) καθώς έριξε αγκωνιά στον Κέλι Όλινικ σε προσπάθειά του να τον αποφύγει. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Νετς ξύπνησαν και έφτασαν σε μια άνετη νίκη με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι αυτός που οδήγησε την ομάδα του Μπρούκλιν.

Ο Ντουράντ όμως θέλησε να πάρει τα εύσημα λέγοντας πως η εικόνα της ομάδας του ευθύνεται κατά πολύ στη δική του αποβολή. Ο σταρ των Νετς δεν δίστασε να δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς πως ξύπνησε και έβαλε φωτιά στην ομάδα του και την κερκίδα με αποτέλεσμα οι Νετς να φτάσουν στη νίκη. Παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει και τα εύσημα στον τρομερό Τζέιμς Χάρντεν που με triple-double έσωσε θα λέγαμε τους Νετς.

«Θέλω τα εύσημα γιατί ξύπνησα και έβαλα φωτιά στην ομάδα μου», είπε ο Ντουράντ χαμογελώντας. «Η ηγετική μου προσωπικότητα ήταν ο λόγος που κάναμε το σερί 11-0. Έβαλα φωτιά και ξύπνησα το κοινό με την αποβολή μου αλλά ο Τζέιμς Χάρντεν είχε τον έλεγχο του ματς, καταλαβαίνει καλά το παιχνίδι, ξέρει να βάζει τους παίκτες σε καλή θέση επομένως δεν είναι έκπληξη που μας ώθησε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ