«Έκραξε» Τέιτουμ και Μπράουν ο Σμαρτ – «Πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί»

«Έκραξε» Τέιτουμ και Μπράουν ο Σμαρτ – «Πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί»

Οι Μπόστον Σέλτικς γνώρισαν την πέμπτη τους ήττα σε εφτά αγώνες τη φετινή χρονιά στο ΝΒΑ, με τον Μάρκους Σμαρτ να «κράζει« μετά τον αγώνα με τους Μπουλς, τους Τέιτουμ και Μπράουν λέγοντας πως πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Μπόστον Σέλτικς, οι μετρούν πέντε ήττες στα πρώτα εφτά παιχνίδια που έχουν δώσει. Τελευταίο «χτύπημα» ήταν απέναντι στους Σικάγο Μπουλς, με τους «ταύρους» να επιστρέφουν από το -14 και να παίρνουν τη νίκη με 128-114.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκους Σμαρτ «έκραξε» με δηλώσεις του τους Τέιτουμ και Μπράουν λέγοντας πως θα πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί στο παιχνίδι τους. Οι δύο ηγέτες των Σέλτικς είχαν 1/8 και 0/2 σουτ στην τελευταία περίοδο απέναντι στους Μπουλς, με τον συμπαίκτη τους να αναφέρει πως θα πρέπει να πασάρουν την μπάλα και να μην «εκβιάζουν» προσπάθειες.

«Είμαστε περήφανοι για την πρόοδο που σημειώνουν, αλλά θα πρέπει να κάνουν ένα άλλο βήμα και να βρουν τρόπους όχι μόνο να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους αλλά και να δημιουργήσουν για άλλους σε αυτήν την ομάδα για να τους ανοίξουν το γήπεδο αργότερα στο παιχνίδι.

Είναι κάτι που τους ζητήσαμε να κάνουν και μαθαίνουν. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτά τα παιδιά να το κάνουν αυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ