Κλίπερς – Ο καθοριστικός Τζορτζ και τα παράπονά του για τη νέα μπάλα (vids)

Κλίπερς – Ο καθοριστικός Τζορτζ και τα παράπονά του για τη νέα μπάλα (vids)

Οι Κλίπερς βρέθηκαν στο -9 (91-82) με τρία λεπτά να απομένουν για το τέλος απέναντι στους Θάντερ, ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος έκανε μετά τον αγώνα τα παράπονά του για τη νέα μπάλα του ΝΒΑ.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, με το ρεκόρ τους πριν τον αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να βρίσκεται στο 1-4. Λίγο έλειψε μάλιστα οι ήττες τους να γίνουν πέντε, αλλά για καλή τους τύχη ο ηγέτης τους – εν τη απουσία του Λέοναρντ – Πολ Τζορτζ να αναλάβει δράση στα τελευταία λεπτά και να τους οδηγήσει στη νίκη με 99-94.

Oι Θάντερ βρέθηκαν να προηγούνται με εννέα πόντους (91-82), 2:35΄ πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο 31χρονος φόργουορντ έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες και βοήθησε τα μέγιστα τους Κλίπερς να τρέξουν ένα σερί 17-3 για να φτάσουν στη τελική επικράτηση. Ο Τζορτζ είχε συμμετοχή σε κάθε φάση του αγώνα, σκοράροντας σε αυτό το διάστημα 8 πόντους (2 τρίποντα), δίνοντας 2 ασίστ, κάνοντας ένα κλέψιμο και μία τάπα. Συνολικά ολοκλήρωσε με 32 πόντους (11-24 εντός πεδιάς, 5-8 τρίποντα, 5-6 βολές), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 40΄ συμμετοχής.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φρόντισε να κάνει τα «παράπονά» του για τη νέα μπάλα που χρησιμοποιείται στο ΝΒΑ από την Wilson, η οποία επέστρεψε μετά από 37 χρόνια, με τον Πολ Τζορτζ να τονίζει: «Όχι για να δικαιολογηθώ ή κάτι τέτοιο, είναι απλά μια διαφορετική μπάλα μπάσκετ. Δεν έχει την ίδια αφή ή απαλότητα με την Spalding. Θα δείτε φέτος, θα υπάρξουν πολλά άσχημα σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ