Οι οπαδοί των Σίξερς «ζήτησαν» τον Λίλαρντ στη Φιλαδέλφεια (vid)

Οι οπαδοί των Σίξερς «ζήτησαν» τον Λίλαρντ στη Φιλαδέλφεια (vid)

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ «επισκέφθηκε» τη Φιλαδέλφεια για να αντιμετώπισει τους Σίξερς, με τους φιλάθλους να «ζητούν» να μετακομίσει μόνιμα στην πόλη της αδελφικής αγάπης.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς υποδέχθηκαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλάθλους τους να εκφράσουν την επιθυμία τους για να μείνει ο Ντάμιαν Λίλαρντ μόνιμα στην πόλη. Ο 31χρονος σούπερ σταρ δεν σταματά να δηλώνει την πίστη και την αφοσίωση στην ομάδα του, αν και το καλοκαίρι «θόλωσε» λίγο τα νερά με κάποια αινιγματικά μηνύματα που έκαναν λόγο για τέλος της υπομονής.

Ο Λίλαρντ θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και θέλει να το κάνει με τους Μπλέιζερς. Βέβαια αν δει πως ο οργανισμός δεν του παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία, δεν θα έλεγε πλέον «όχι» στην πιθανότητα να αποχωρήσει και να ψάξει αλλού το δαχτυλίδι. Στον αγώνα απέναντι στη Φιλαδέλφεια, η οποία επικράτησε με 113-103, ο Αμερικανός άκουσε τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν «Θέλουμε τον Λίλαρντ», όταν αυτός στήθηκε στην γραμμή των βολών στην πρώτη περίοδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για αυτό και προσπάθησε να αστειευτεί, λέγοντας πως: «είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης και μου έδειξαν την αγάπη τους». Στη συνέχεια όμως τόνισε ξανά πως είναι αφοσιωμένος στους Μπλέιζερς.

Η Σίξερς θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια επιλογή για τον Λίλαρντ, διότι ο Μπεν Σίμονς δεν θέλει να αγωνίζεται άλλο στην ομάδα και θα ήταν δυνατή μια ανταλλαγή με τους δύο παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ